Rolgordijnen, verticale of horizontale lamellen en varianten als silhouetten, plissés, duetten, facetten …

Wij zijn “inspiration dealer” voor Luxaflex en verdelen daarnaast ook merken als Eleganté, Louverdrape en Mottura.

  • luxaflex
  • eleganté border=
  • louverdrape
  • mottura

Rolgordijnen

Luxaflex® Designer Rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Ze zijn uitgevoerd in schitterende stoffen en kleurrijke ontwerpen, voor prachtige ramen in elke kamer van uw huis. Eindeloze stoffenkeuze – van lichtdoorlatend tot verduisterend en van mooie bloemenmotieven voor de woonkamer tot felle kleuren voor een kinderkamer. Ook ontworpen voor badkamers en keukens.  Zo kunt u uw rolgordijn eenvoudig reinigen. Een praktische en stijlvolle oplossing voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers. Het zit hem in de details !


Horizontale lamellen

De Horizontale Jaloezieën zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting. Prachtige lichtregulering. Exclusieve ontwerpen en een grote keuze aan modieuze kleuren en inspirerende texturen zijn een belangrijk kenmerk van de collectie Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®. Geniet tegelijk van uw privacy én van daglicht, via VarioFlex® – een gepatenteerd ontwerp van Luxaflex® waarmee u het onderste of bovenste deel van de jaloezie afzonderlijk kunt openen, afhankelijk van de gewenste hoeveel licht en privacy. Onze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen en beschikken over een ingebouwde "terugspringfunctie". Altijd stijlvol !


Verticale lamellen

Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy wanneer u daar behoefte aan heeft. Onze collectie biedt de grootste variatie aan transparanties, lamelbreedten en materialen voor uw inrichting. 


Silhouetten

Schitterend stijlvol. De stijlvolle Silhouette® Shades veranderen fel licht soepeltjes in zacht diffuus licht, met prachtige, rustige lichteffecten. Gemaakt om schaduw te bieden. Biedt UV-bescherming, zonder in te leveren op uitzicht; perfect voor grote ramen.


Plissé Shades

Altijd stijlvol. De frisse, heldere, op maat ontworpen stijl van geplooide Plissé Shades raakt nooit uit de mode dankzij de elegante patronen en rijke textuurweefsels in schitterende kleuren. De Plissé Shades zijn veelzijdig en uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor ramen van elke vorm en afmeting.


Duetten

Lust voor het oog, goed voor de natuur: een vooruitstrevend design met energiebesparende technologie. De unieke honingraatstructuur, het brede scala aan ontwerpen en vormen creëren een oogverblindende oplossing voor raamdecoratie in elke woning. Innovatief met energie. Duette® Shades helpen je woning lekker warm te houden in de winter en lekker koel in de zomer. Zo verbruik je minder energie en dat is goed voor onze planeet en je portemonnee.


Facetten

Perfect voor ieder raam. Facette® Shades zijn ontworpen om zowel bij kleine, middelgrote als grote ramen optimaal tot hun recht te komen. Bezoek onze showroom te Aartselaar voor deskundig advies over de juiste keuze voor uw huis.Exclusive Fabrics. De exclusieve geweven stoffen geven uw ramen iets heel speciaals.

www.callensinteriors.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.